TÜBİTAK Stajyer Araştırmacı Burs Programı (STAR) 2021 Yılı 2. Çağrısı Sonuçları Açıklandı!

22 Haziran 2022 Çarşamba

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından lisans düzeyinde öğrenim gören gençlerin TÜBİTAK Merkez ve Enstitülerinde yürütülen veya TÜBİTAK tarafından desteklenen araştırma projelerine dahil edilerek ar-ge kültürü kazanmalarını, araştırma ekosistemine ilk adımı atmalarını ve araştırma yapmaya teşvik edilmelerini sağlayan Stajyer Araştırmacı Burs Programı 2021 yılı 2. çağrısı sonuçları açıklanmıştır.

Program kapsamında 1512 öğrenci desteklenmeye hak kazanmıştır. Desteklenen öğrencilerin araştırma ekosistemine erken aşamada dahil olmaları ve bilimsel araştırma tecrübesi edinmelerinin yanı sıra, 6 ay süresince aylık 1250 TL burs almaları sağlanacaktır.

Başvuru durumunuzu görüntülemek için lütfen tıklayınız.