TÜBİTAK BİDEB 2210 – Yurt İçi Yüksek Lisans Burs Programları 2022 Yılı 1. Dönem Çağrısı

05 Nisan 2022 Salı

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen, Türkiye’de lisans sonrası tezli yüksek lisans öğrenimi yapan başarılı öğrencileri destekleyerek ülkemizin önceliklerine ve ihtiyaç duyduğu alanlara yönelik insan kaynağı yetiştirilmesine katkı sağlamayı amaçlayan TÜBİTAK 2210-Yurt İçi Yüksek Lisans Burs Programları 2022 yılı 1. dönem çağrıları 31 Mart 2022’de başvuruya açıldı. Söz konusu programları detaylı incelemek için aşağıdaki bağlantılardan erişim sağlayabilirsiniz.

2210-Yurt İçi Yüksek Lisans Burs Programları Burs Miktarı: Burs miktarı program özelinde farklılık göstermektedir. Burs miktarlarını detaylı incelemek için bağlantıdan erişim sağlayabilirsiniz.

Son Başvuru Tarihi: 20.04.2022 saat 17:30

Başvuru yapmak için lütfen tıklayınız.

Sorularınız için Giresun Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (GRÜ-TTO) ile iletişim kurabilirsiniz.

GRÜ-TTO Ekibi