TÜBİTAK 2209 A/B Programları 2022 Yılı 2. Dönem Çağrıları Başvuruya Açıldı

26 Ekim 2022 Çarşamba

Üniversitede öğrenim görmekte olan ön lisans ve lisans öğrencilerinin, araştırma yapmaya teşvik edilmesi amaçlananan TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı ve üniversitelerde öğrenim görmekte olan ön lisans ve lisans öğrencilerinin, sanayiye yönelik projeler yoluyla araştırma yapmaya teşvik edilmesi amaçlanan TÜBİTAK 2209-B Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Desteği Programı 2022 yılı 2. dönem çağrısı başvuruya açıldı. Başvurular, 10 Ekim 2022 - 10 Kasım 2022 (17:30) tarihleri arasında TÜBİTAK Yönetim Bilgi Sistemi (TYBS) üzerinden yapılmaktadır.

TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı çağrı duyurusuna ulaşmak için lütfen tıklayınız.

TÜBİTAK 2209-B Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Desteği Programı çağrı duyurusuna ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Başvuru yapmak için lütfen tıklayınız.

Detaylı bilgi ve teknik destek almak için Giresun Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (GRÜ-TTO) ile iletişim kurabilirsiniz.