TÜBİTAK 2209 A/B Programları 2022 Yılı 1. Dönem Başvuru Sonuçları Açıklandı

17 Kasım 2022 Perşembe

Üniversitede öğrenim görmekte olan ön lisans ve lisans öğrencilerinin, araştırma yapmaya teşvik edilmesi amaçlanan TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı ve üniversitelerde öğrenim görmekte olan ön lisans ve lisans öğrencilerinin, sanayiye yönelik projeler yoluyla araştırma yapmaya teşvik edilmesi amaçlanan TÜBİTAK 2209-B Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Desteği Programı 2022 yılı 1. dönem başvuru sonuçları açıklanmıştır.

TÜBİTAK 2209-A kapsamında desteklenmeye hak kazananların listesine ulaşmak için lütfen tıklayınız.

TÜBİTAK 2209-B kapsamında desteklenmeye hak kazananların listesine ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Detaylı bilgi ve teknik destek almak için Giresun Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (GRÜ-TTO) ile iletişim kurabilirsiniz.