Kısmi Zamanlı Çalıştırılmak Üzere Öğrenci Alımı Başvuruları Başlamıştır

23 Ekim 2023 Pazartesi

Yükseköğretim Kurumları Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalışma Usul ve Esasları çerçevesinde Teknoloji Transfer Ofisi (GRÜ-TTO) bünyesinde ofis iş ve işlemlerinde çalıştırılmak üzere 3 öğrenci alımı yapılacaktır. Kısmi zamanlı öğrenci olarak çalışmak isteyenlerin, başvuru dokümanları ile Teknoloji Transfer Ofisi’ne (Giresun Üniversitesi Güre Yerleşkesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi B-Blok Zemin Kat) 31 Ekim 2023 tarihi mesai bitimine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir (Ofiste bulunulmaması durumunda ilgili belgeler kapı altından bırakılabilir).

Başvuru sırasında istenen belgeler;
  • Başvuru Formu
  • Transkript (Yeni kayıt yaptıran öğrenciler hariç, 2. veya daha üst sınıftaki öğrenciler için)
  • Öğrenci Belgesi (Disiplin cezası alıp almadığını gösterir yeni tarihli)
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği
  • Kısmi Zamanlı Öğrenci Başvurusu ve Çalıştırılması İle İlgili Kişi Açık Rıza ve Kişi Aydınlatma Metni (6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında; imzalı/onaylı)
İstenen belgelere ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Kısmi Zamanlı Öğrenci Açıklamalar & Kısmi Zamanlı Öğrenci Sıkça Sorulan Sorular

Sorularınız için Giresun Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (GRÜ-TTO) ile iletişim kurabilirsiniz.