Ar-Ge Maraton Hızlandırma Programı Başvuruları Başlamıştır

12 Ekim 2022 Çarşamba

Giresun Üniversitesi’nin ve Giresun Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi’nin paydaş olarak yer aldığı, Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi iş birliğinde başlatılan Ar-Ge Maraton Hızlandırma Programı başvuruları başlamıştır.
Ar-Ge Maraton Hızlandırma Programı; üniversitelerde bulunan öğrenci, akademisyen ve start-up'ların prototip seviyesindeki projeleri ile katılım sağlayacağı, elektrik dağıtım sektörüne yönelik ar-ge ve inovasyon fikirlerinin sunulacağı bir hızlandırma programıdır.
Söz konusu program ile;
  • Öğrencilerin, akademisyenlerin ve start-up’ların, start-up faaliyetlerine yönelik özgün, inovatif, yenilikçi ve teknoloji tabanlı ar-ge fikirlerini ödüllendirmek,
  • Öğrencilerin, akademisyenlerin ve start-up’ların girişimcilik bilincini pekiştirmek,
  • Gençlerin özgün, yenilikçi, inovatif ve teknoloji tabanlı iş fikirleri alanında projeler üretmesini teşvik etmek amaçlanmaktadır.
Son Başvuru Tarihi: 30 Kasım 2022

Program hakkında ayrıntılı bilgi almak ve başvuru yapmak için lütfen tıklayınız.

Sorularınız için Giresun Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (GRÜ-TTO) ile iletişim kurabilirsiniz.