GRÜ-TTO’dan Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdal AĞAR’a Ziyaret Gerçekleştirildi

06 Nisan 2022 Çarşamba

6 Nisan 2022 tarihinde GRÜ-TTO olarak, GRÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdal AĞAR ziyaret edilmiştir. Ziyaret kapsamında, Giresun Üniversitesi ve Tıp Fakültesi özelinde ar-ge proje kültürünün yaygınlaşmasına yönelik faaliyetler, ulusal ve uluslararası fon kaynaklarından yararlanmaya yönelik adımlar üzerinde durulmuştur. Ayrıca Prof. Dr. Erdal AĞAR’ın Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) arge projelerinin değerlendirme süreçlerindeki deneyimleri hakkında bilgi alıp tecrübe paylaşımı gerçekleştirilmiştir. Ziyarete GRÜ-TTO’dan Öğr. Gör. Muhammet Anıl KAYA, Öğr. Gör. Şafak Esra ASLAN ve Öğr. Gör. Merve Nur POLAT katılım sağlamıştır.