Fon Kaynakları Hakkında Bilgilendirme Gerçekleştirildi

26 Ocak 2023 Perşembe

GRÜ-TTO tarafından, Giresun Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Anabilim Dalı yüksek lisans öğrencisi Burhan Baş ile Giresun Belediyesi’nde Eğitmen olarak görev yapan aynı zamanda Giresun Üniversitesi Afet Yönetimi Anabilim Dalı yüksek lisans öğrencisi Önder Yılmaz’a TTO faaliyetleri, Giresun Teknopark ve proje fikirlerini hayata geçirebilmeleri için ulusal fon kaynakları hakkında bilgilendirme yapılarak TÜBİTAK 3005 Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Yenilikçi Çözümler Araştırma Projeleri Destek Programı ve TÜBİTAK 1002 Hızlı Destek Programı ile ilgili detaylı bilgi aktarılmıştır.

Görüşme, GRÜ-TTO’dan Öğr. Gör. Şafak Esra Aslan ile Öğr. Gör. Merve Nur Polat’ın katılımı ile gerçekleştirilmiştir.