Avrupa Birliği Çağrıları Hakkında Bilgilendirme Gerçekleştirildi

18 Temmuz 2023 Salı

GRÜ-TTO tarafından, Giresun Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Eda Şahin’e proje fikirlerini hayata geçirebilmeleri için Avrupa Birliği çağrıları hakkında bilgi verilerek ilgili çağrılar başvuru platformu üzerinden uygulamalı olarak tespit edilmiş ve başvuru koşulları ve başvuru belgeleri incelenmiştir. Ayrıca Bilim ve Teknolojide Avrupa İşbirliği Ağı kapsamında yürütülen Kısa Süreli Bilimsel Görevler (European Cooperation in Science and Technology-Short Term Scientific Missions) Programı hakkında da detaylı bilgi verilmiştir.

Söz konusu görüşme, GRÜ-TTO’dan Öğr. Gör. Şafak Esra Aslan ve Öğr. Gör. Merve Nur Polat’ın katılımı ile gerçekleştirilmiştir.