Atmosware Şirketi ile Görüşme Gerçekleştirildi

23 Haziran 2023 Cuma

Dijitalleşme ile yazılıma ve yetkin yazılımcıya olan ihtiyacın artması doğrultusunda %100 Turkcell iştiraki ile kaliteli yazılım geliştirmek ve yazılımcı yetiştirmek amacıyla kurulan Atmosware Teknoloji, Eğitim ve Danışmanlık A.Ş.’den Mühendislik Direktörü Ertan Yıldız, Giresun Teknopark Genel Müdürü ve aynı zamanda Giresun Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Muhammet Anıl Kaya ve Giresun Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi’nden Öğr. Gör. Merve Nur Polat arasında görüşme gerçekleştirildi.

Söz konusu görüşme kapsamında; Giresun Teknopark, GRÜ-TTO ve Atmosware hakkında bilgilendirmeler yapılarak üniversite sanayi iş birliği kapsamında yapılabilecek faaliyetler ve girişimcilik ekosistemine sunulması planlanan katkılar üzerinde duruldu.