AR-GE Maraton Hızlandırma Programı Finali Gerçekleştirildi

16 Haziran 2023 Cuma

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi, Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. iş birliğinde, Giresun Üniversitesi ve bölge üniversiteler paydaşlığında düzenlenen; öğrenci, akademisyen ve Start-Up'ların prototip seviyesindeki projeleri ile katılım sağladığı “AR-GE Maraton Hızlandırma Programı Finali”, Samsun Büyükşehir Belediyesi Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salon'da düzenlendi.

Giresun Üniversitesi’ni temsilen Giresun Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Gürol Yıldırım ile Giresun Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörü ve aynı zamanda Giresun Teknopark Genel Müdürü Öğr. Gör. Dr. Muhammet Anıl Kaya’nın katılım sağladığı program kapsamında; çoğunluğu akademisyenlerden oluşan 12 finalist hakem heyeti huzurunda sunumlarını gerçekleştirdi. Değerlendirme sonucunda ödül almaya hak kazanan adaylara ödülleri takdim edildi.

Birincilik ödülünü alan Elektrik Elektronik Müh. Bölüm öğrencisi Bilgehan Kasım, İkincilik Ödülünü alan Öğr. Gör. Dr. Arife Kübra Yontar & Dr. Öğr. Üyesi Sinem Çevik, Üçüncülük Ödülünü alan Serkan İşcan'ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.