Ar-Ge Maraton Hızlandırma Programı Bilgilendirme Etkinliği Gerçekleştirildi

14 Kasım 2022 Pazartesi

Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi iş birliğinde, Giresun Üniversitesi ve bölge üniversiteler paydaşlığında, yerli ve milli bilinci yükseltmek, akademisyenlerde, üniversite öğrencilerinde ve start-up'larda girişimcilik bilincini pekiştirmek ve elektrik dağıtım sektörünün dijitalleşme sürecine katkı sağlamak amacıyla, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Üniversite Sanayi İş Birliği Uzmanı İrem Kocaman ve YEDAŞ Ar-Ge Uzmanı Büşra Büyükbaş’ın sunumlarıyla ''Ar-Ge Maraton Hızlandırma Programı Bilgilendirme Etkinliği’’  gerçekleştirildi.

Söz konusu etkinlik kapsamında; Ar-Ge Maraton’un amacı, kategorileri, başvuru koşulları, başvuru süreci ve YEDAŞ tarafından yürütülen ar-ge projeleri ile ilgili bilgi verilerek katılımcıların sorularının cevaplanmasıyla etkinlik sonlandırılmıştır.