TÜBİTAK-TAGEM İş Birliği ile Tarımsal Araştırmalar Alanında İki Farklı Çağrı Açıldı!

27 Haziran 2022 Pazartesi

Türkiye'de tarımsal ar-ge ve yenilik ekosistemine sunulan imkânların çıktı odaklı ve bütüncül olarak yönetilmesi amacıyla, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) ile Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü (TAGEM) arasında  iş birliği protokolü imzalanmıştır.
Söz konusu iş birliği ile “Tarımsal Araştırmalar” başlığı altında, ekosistem paydaşlarının potansiyellerinin ülkemiz gıda güvenliği ve sürdürülebilirliği hedeflerine ulaşması ve ar-ge kaynaklarının daha etkin kullanılması amacıyla, ortak öncelikli ar-ge ve yenilik konuları belirlenmiş ve Üniversite-Kamu-Özel Sektör iş birliklerini hedefleyen iki farklı çağrı başvuruya açılmıştır. Başvurular, 1 Eylül 2022 tarihine kadar alınmaya devam edecektir.
Söz konusu çağrılarla ilgili detaylı bilgilere aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.
TÜBİTAK-TAGEM 1005 Tarımsal Araştırmalar Ortak Çağrısı Çağrı Metni için lütfen tıklayınız.
TÜBİTAK-TAGEM 1003-TARIMGIDA-2022-1 Tarımsal Araştırmalar Ortak Çağrısı Çağrı Metni için lütfen tıklayınız.

Sorularınız için Giresun Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (GRÜ-TTO) ile iletişim kurabilirsiniz.
GRÜ-TTO Ekibi