Kısmi Zamanlı Çalıştırılmak Üzere Öğrenci Alımı Başvuruları Başlamıştır

10 Ekim 2022 Pazartesi

Yükseköğretim Kurumları Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalışma Usul ve Esasları çerçevesinde Teknoloji Transfer Ofisi (GRÜ-TTO) bünyesinde ofis iş ve işlemlerinde çalıştırılmak üzere 3 öğrenci alımı yapılacaktır. Kısmi zamanlı öğrenci olarak çalışmak isteyenlerin, başvuru dokümanları ile Teknoloji Transfer Ofisi’ne (Giresun Üniversitesi Güre Yerleşkesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi B-Blok Zemin Kat) 21 Ekim 2022 tarihi mesai bitimine kadar şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. Yapılan değerlendirme neticesinde mülakata çağrılacak öğrencilere mülakat yeri ve zamanı hakkında bilgilendirme yapılacaktır.

Başvuru sırasında istenen belgeler;
  • Başvuru Formu
  • Transkript
  • Öğrenci Belgesi
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği
  • Açık Rıza Metni
  • Aydınlatma Metni
İstenen belgelere ulaşmak için lütfen tıklayınız.
Kısmi Zamanlı Öğrenci Açıklamalar & Kısmi Zamanlı Öğrenci Sıkça Sorulan Sorular