Düşünden Gerçeğine Proje Pazarı

24 Mart 2022 Perşembe

Karadeniz Teknik Üniversitesi Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi (KTÜ TTM) tarafından, 25-27 Mayıs 2022 tarihlerinde Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi’nde “Düşünden Gerçeğine Proje Pazarı”  etkinliği düzenlenecektir. Tüm üniversitelerin öğrencilerinin yanı sıra mezun olmuş ve girişimci adayı olarak projesini sunmak isteyen herkesin katılım sağlayabileceği proje pazarı için son başvuru tarihi 10 Nisan 2022’dir.

Proje pazarına yapılan başvurular bir ön değerlendirmeye tabi tutulacak ve ön değerlendirmeyi geçenler 25-27 Mayıs 2022 tarihlerinde sergilenecektir. Sergilenen projeler ayrıca sanayici,  akademisyenler ve ilgili kuruluş temsilcilerinden oluşan tarafsız bir değerlendirme jürisi tarafından da değerlendirilerek, bir derecelendirmeye tabi tutulacak ve dereceye giren ilk üç projeye çeşitli ödüller verilecektir.

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı ve bölge üniversiteleri iş birliği ile KTÜ TTM Düşünden Gerçeğine Proje Pazarı ile eş zamanlı başlayacak olan hızlandırıcı programında ise mentorlukler, eğitimler, başarılı girişimciler ve firmalarla görüşme fırsatları sağlanacaktır.

Detaylı bilgi almak ve başvuru formuna ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Başvuru formu, projepazari@ktu.edu.tr adresine gönderilmelidir.